FEIT Traject

For our English-speaking participants, please read the English summary.

Volg je gevoel. Een veelgehoord advies. Je wilt wel maar hoe doe je dat als je gewend bent een beroep te doen op je verstand? Je stelt steeds hogere eisen aan jezelf en de druk om te presteren neemt toe. Je zoekt antwoorden in je ratio en dat is een belasting voor je gevoel.

De techniek die wij gebruiken heet FEIT® : Fysiek Emotieve Intuïtie Techniek. FEIT is geschikt voor elk individueel of teamgerelateerd vraagstuk. FEIT is er voor iedereen die verder wil, zowel privé als zakelijk.

Wat bereik je?

je voelt je sterk en positief

je hebt rust in je hoofd en meer energie

je herkent en stelt je grenzen

je hebt vertrouwen in jezelf en je weet wat je wilt

Je doorziet en verandert moeilijke situaties

Je communiceert doelgericht vanuit je eigen kracht

FEIT traject

Je begint met een individuele startsessie van 1,5 uur. Na een korte intake gaat de startsessie over in de eerste FEIT sessie.  Je ervaart meteen hoe FEIT werkt. Je leert hoe je emoties en dieper liggende belemmerende gevoelens achter je laat. Je komt uit in je innerlijke rust en in je hoofd wordt het stil. Dat lijkt nu onvoorstelbaar maar het voelt logisch en natuurlijk. Na de startsessie kun je de techniek zelf toepassen in actuele (werk)situaties. In de volgende FEIT sessies verdiep je wat je hebt geleerd. Het accent verschuift nu van je klachten naar het inzetten van je gevoel als resultaatgericht innerlijk instrument. Voelen heeft een softe klank, maar je boekt er winst mee. Het levert veel op als je direct weet wat er aan de hand is en daar op in kunt spelen. FEIT verbetert de communicatie & samenwerking en versterkt de natuurlijke doelgerichte focus. Je volgt gemiddeld 4 FEIT sessies en de Training FEIT in Communicatie (1 dag van 6 uur). Daarna kun je het geleerde verder ontwikkelen in de Training FEIT in Presentatie. Het kan ook zijn dat jij en je collega’s deelnemen aan de training FEIT in TEAMS.

Werk je niet (volledig) en wil je snel weer aan de slag? Verdiep je in de mogelijkheden van FEIT bij Ziekteverzuim.

Kosten      € 275 per individuele FEIT sessie (1,5 uur) ex BTW

Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je jouw situatie aan ons wilt voorleggen. Je kunt ook direct een afspraak maken.

Wil je lezen over werkgerelateerde ervaringen van andere deelnemers?

Wil je lezen over de ervaringen van andere deelnemers?