FEIT bij Ziekteverzuim

Lukt werken niet meer? Kamp je met overspannen of depressieve gevoelens? Ervaar je chaos in je hoofd en terugkerende hevige emoties? Helpen andere therapieën of trajecten je niet verder? Wil je snel aan de slag zonder opnieuw je levensverhaal te vertellen?

Je bent welkom bij Crisar. Persoonlijke begeleiding is de basis. Het FEIT® traject van Crisar is een kortdurend intensief traject met blijvend resultaat. FEIT is gericht op de balans tussen denken en voelen. Waar cognitieve therapie insteekt bij je gedachten, sluit FEIT aan bij je diepste innerlijke gevoel.

FEIT is geschikt voor elk individueel vraagstuk. Al tijdens de eerste FEIT sessie laat je belemmerende gevoelens achter je en kom je uit in je innerlijke rust. Ook in je hoofd wordt het stil. Dat lijkt nu onvoorstelbaar maar het voelt logisch. Vanuit rust heb je een heldere kijk op jezelf en je omgeving. Je klachten verdwijnen en je voelt je al snel gelukkiger. Je kunt weer aan het werk zonder risico dat je terugvalt. De eerste afspraken volgen kort op elkaar. Ervaring leert dat deelnemers behoefte hebben aan maximaal 8 FEIT sessies en de training Feit in Communicatie (1 dag van 6 uur). Misschien vind je het nu moeilijk om te geloven, maar je huidige situatie is juist een goede ingang om met FEIT in korte tijd doelgericht grip op jezelf en je werksituatie te krijgen.

Wat bereik je?

je voelt je sterk en positief
je hebt rust in je hoofd en meer energie
je herkent en stelt je grenzen
je hebt vertrouwen in jezelf en je weet wat je wilt
je doorziet en verandert moeilijke situaties
je communiceert doelgericht vanuit je eigen kracht

Verantwoordelijkheid, doelen en aan de slag

Vanuit gevoelde verantwoordelijkheid voor je werk start je na een paar sessies met je eigen taken. Je formuleert herstel en werkdoelen en je weet gedurende het traject op welk moment je een volgende stap wilt maken. Aan het eind van elke FEIT sessie pas je het geleerde toe in de praktijk. Bij de volgende sessie koppel je terug wat je hebt bereikt. Ook in de periode tussen de individuele sessies is het contact met je FEIT trainer intensief. Richting het eind van het traject volg je de training FEIT in Communicatie. De laatste sessie vindt een aantal maanden na de training plaats. Dit is een evaluatie -en verdiepingssessie. Na het FEIT- traject is er de mogelijkheid om deel te nemen aan inlooptrainingen. Het doel van deze training is onderhoud en verdieping. De prijs van deze inlooptraining is bewust laag en betaalbaar voor particulieren.

Jezelf als instrument

Zodra je gaat werken verschuift het accent van je klachten naar (resultaatgericht) voelen. Voelen heeft een softe klank, maar je boekt er winst mee. Het levert veel op als je op de werkvloer direct weet wat er aan de hand is en daar op in kunt spelen. Dit is anders dan je kent vanuit je verstand en je ervaart dat voelen tijd, inzicht en energie oplevert. Je gebruikt je gevoel in communicatie, om overzicht te behouden, prioriteiten te stellen en om je werk -en gespreksdoelen te behalen.

Werkgever

Voor de werkgever is het van belang en verplicht in het kader van de Wet Poortwachter om een werknemer zo goed mogelijk te begeleiden op weg naar herstel. Elke werkgever zoekt een goede manier om de zorgplicht in te vullen. FEIT is bedoeld voor werkgevers en werknemers die beiden willen dat de werknemer zo snel mogelijk aan de slag gaat in de uitoefening van de eigen functie of een andere functie binnen de organisatie. Een FEIT-traject bij Crisar wordt niet vergoed omdat het een door Crisar ontwikkelde techniek betreft. Feit levert in korte tijd veel op. De opbrengst van dit traject is dat een deelnemer snel weer aan de slag gaat, gelukkig is en efficiënter en effectiever werkt dan voorheen.

Kosten   € 275 per individuele FEIT sessie (1,5 uur) ex BTW

Wil je meer weten? Lees de reacties van deelnemers.

Je kunt ook contact met ons opnemen om jouw persoonlijke situatie voor te leggen of om je direct in te schrijven voor een startsessie.