Over Crisar

Wie zijn we?

Vanuit Crisar hebben we de afgelopen 10 jaar veel tijd besteed aan het ontwikkelen van de FEIT® en RD techniek die, naar onze mening en maatstaven, ontbreken in het organisatiewezen. Kortdurend, doelgericht en effectief. De methodieken van onze trainingen zijn in veel organisaties een begrip en daar zijn we trots op.

Missie

Crisar levert maatwerk met de eigen bewezen succesvolle technieken als bouwstenen. Onze training FEIT is het antwoord op de maatschappelijke vraag naar een eenvoudige, snelwerkende techniek om een gelukkig leven te leiden. FEIT (Fysiek Emotieve Intuitie Techniek), sluit vrijwel naadloos aan bij het natuurlijk menselijk functioneren en is daardoor toegankelijk en effectief voor iedereen. Leadership accountability RD is het antwoord op de vraag naar een denk –en werkwijze die zelfsturing oplevert in teams. Beide technieken komen voort uit de natuurlijke behoefte van mensen aan zelfsturing; individueel en in een groep. De combinatie realiseert een krachtige vorm van innerlijke zelfsturing en zelfsturing in de omgeving. Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te leren om vanuit integriteit en authenticiteit verantwoordelijkheid te nemen voor wie ze zijn en wat ze doen. Wij zijn er van overtuigd dat FEIT veel mensen de mogelijkheid geeft om de eigen levenskwaliteit bewust, zelfstandig en doelgericht te verbeteren.

Crisar is opgericht voor een breed publiek, zodat iedereen ervoor kan kiezen om zich te ontwikkelen door te leren voelen. Wij richten ons op coaching en training voor organisaties en hun werknemers en kunnen daardoor de prijzen voor particulieren lager houden.