Wat is FEIT®?

FEIT® staat voor Fysiek Emotieve Intuïtie Techniek. Deze techniek vormt de basis van alle individuele en groepstrainingen van Crisar. Met FEIT leer je voelen. En vooral wat voelen voor jou betekent en hoe je het bewust kunt inzetten, altijd en overal. De techniek werkt snel en is praktisch, nuchter en heel effectief.

Al tijdens de startsessie kom je erachter wat het betekent om te voelen en ervaar je waar jouw rust zit. Je leert hoe je zelf emoties en gedachten die jou in de weg zitten fysiek kunt doorvoelen. Dit fysiek doorvoelen is de kern van de techniek. Als je dit kunt kom je vanzelf in de rust en het vertrouwen in jezelf. Je leert hoe je die rust eenvoudig en snel kunt vinden, verdiepen en bewust kunt inzetten voor jouw persoonlijke vraagstuk. Je komt erachter dat je meer weet dan je denkt. Je ervaart dat je (negatieve) emoties en gedachten niet altijd hoeft te begrijpen om ze te laten verdwijnen. Ook is het niet nodig om over je verleden te praten of daar inzicht in te krijgen. Je doet het zelf en je kunt de techniek al na de startsessie meteen toepassen. De trainingen die volgen bieden je de mogelijkheid om je verder te verdiepen in de mogelijkheden van FEIT. Het resultaat: je bent helder, authentiek en energiek.

FEIT staat voor een wezenlijk andere manier van denken, weten en voelen. Eigenlijk het tegenovergestelde van wat de meeste van ons van jongs af aan hebben geleerd. Het idee dat we controle hebben over onze gedachten en emoties door ze met ons verstand te begrijpen en te doorgronden, laten we voorgoed achter ons. Dat voelt als een opluchting en geeft energie. Met FEIT krijg je op een andere, natuurlijker manier controle over jezelf. De techniek gaat uit van een aangeboren vermogen om te kunnen voelen. We zijn allemaal in staat om dit vermogen aan te spreken.