FEIT in Teams

Elke organisatie wil een onderscheidende speler op de markt zijn. Mensen zijn de succesbepalende factor. Wanneer iedereen binnen een team vanuit FEIT® communiceert, besluit en handelt vallen er muren om. Heilige huisjes, verborgen agenda’s, onderlinge wrijving…..het is er niet meer. Je bereikt als team het optimale punt van efficiëntie! En dat vind je terug in de resultaten.

We herkennen allemaal wel de gedachte ‘ik voel aan mijn wateren dat er meer achter zit’ of een plotselinge ingeving die niet logisch lijkt maar wel het gewenste effect heeft. Ergens weten we wel dat er zoiets is als een onderbuikgevoel, een onbewuste dat zelfstandig werkt en altijd gelijk heeft. Maar hoe krijg je mensen uit hun hoofd en in hun kracht als ze gewend zijn om een beroep te doen op hun verstand? Met FEIT, de Fysiek Emotieve Intuïtie Techniek, krijg je toegang tot je onbewuste en leer je concreet hoe dat werkt in de praktijk. Anders dan je nu kent. Doelgericht, nuchter en praktisch.

Wat bereik je?
Juist door de analyserende geest los te laten kan het onbewuste de oplossing aanreiken voordat je alle voors en tegens hebt kunnen bedenken. Je hoeft er niet langer mee bezig te zijn wat je volgende stap wordt, of je het goed doet en wat de gevolgen van je handelingen zijn. Ingesleten overtuigingen zijn verleden tijd. FEIT betekent rust en balans in jezelf. Dat is nodig om een eerlijk gesprek met elkaar aan te gaan en je doelen te bereiken. Met FEIT leer je heel precies hoe je jouw onbewuste actief voor je laat werken. Het geeft koers aan je leven en inzichten die je nodig hebt. FEIT pas je toe terwijl je bezig bent, altijd en overal. Je hoeft er geen tijd voor te reserveren in je agenda.

Wat bereikt het team?
Emotionele en inhoudelijke ruis verdwijnen. Als communicatie en uitkomst voor 1 uitleg vatbaar zijn dan voel je dat als team! Er ontstaat natuurlijke doelgerichte zelfsturing en dat heeft een positief effect op de werkmotivatie, de teamsamenwerking en de resultaten. Openheid, vertrouwen en benoemen waar het om gaat wordt de gewoonte.

Onze klanten: ‘FEIT is een hele effectieve manier om de prestaties van het team weer vlot te trekken en naar een hoger niveau te brengen. Individuele coaching in combinatie met teamsessies over een korte periode werpen direct vruchten af. De onderlinge relatie verbetert, het team-overleg gaat sneller, er wordt to-the point overlegd en besluiten genomen en de creativiteit in oplossingen neemt toe. FEIT is een mooie ervaring’. meer reacties.

FEIT team traject
Elke medewerker maakt kennis met FEIT in een individuele sessie van 1,5 uur. Daarna wordt verder geoefend tijdens 2 trainingsdagen met een tussenperiode van 4 weken. Bij de eerste trainingsdag FEIT in Communicatie ligt het accent op je eigen ontwikkeling en hoe je het geleerde toe kunt passen in een gesprek. De tweede trainingsdag FEIT in Teams is een teambespreking met actuele praktijkonderwerpen. Jullie ervaren hoe FEIT een doelgerichte bespreking oplevert. Met FEIT ga je dieper in op thema’s die belangrijk zijn, bijvoorbeeld de onderlinge verhoudingen, natuurlijke doelgerichtheid, de wijze waarop jij of je mensen verantwoordelijkheid nemen of het aangaan van een oprechte verbinding met de klant. De focus is resultaatgericht. De trainingen sluiten goed op elkaar aan.

Onze ervaring
Met 20 jaar ervaring op het gebied van resultaatgerichtheid en de wereld van het onbewuste is Crisar de specialist die mensen in korte tijd vanuit een werkelijk gevoelde innerlijke kracht meer uit zichzelf laat halen. Individueel, in teams en in contact met de omgeving.

Kosten Teamtraject

Per trainingsdag worden minimaal de kosten voor 4 deelnemers gerekend.
€ 250 ex BTW per persoon voor 1 individuele FEIT sessie van 1,5 uur
€ 500 ex BTW per persoon per trainingsdag van 7 uur

Totaal: € 1250 per persoon voor een individuele FEIT sessie van 1,5 uur en deelname aan 2 trainingsdagen.

Reacties van onze deelnemers