FEIT in Teams

Elke organisatie wil een onderscheidende speler op de markt zijn. Mensen zijn de succesbepalende factor. Wanneer iedereen binnen een team vanuit FEIT® communiceert, besluit en handelt vallen er muren om. Heilige huisjes, verborgen agenda’s, onderlinge wrijving…..het is er niet meer. Je bereikt als team het optimale punt van efficiëntie! En dat vind je terug in de resultaten.

We herkennen allemaal wel de gedachte ‘ik voel aan mijn wateren dat er meer achter zit’ of een plotselinge ingeving die niet logisch lijkt maar wel het gewenste effect heeft. Ergens weten we wel dat er zoiets is als een onderbuikgevoel, een onbewuste dat zelfstandig werkt en altijd gelijk heeft. Maar hoe krijg je mensen uit hun hoofd en in hun kracht als ze gewend zijn om een beroep te doen op hun verstand? Met FEIT, de Fysiek Emotieve Intuïtie Techniek, krijg je toegang tot je onbewuste en leer je concreet hoe dat werkt in de praktijk. Anders dan je nu kent. Doelgericht, nuchter en praktisch.

Wat bereik je?
Juist door de analyserende geest los te laten kan het onbewuste de oplossing aanreiken voordat je alle voors en tegens hebt kunnen bedenken. Je hoeft er niet langer mee bezig te zijn wat je volgende stap wordt, of je het goed doet en wat de gevolgen van je handelingen zijn. Ingesleten overtuigingen zijn verleden tijd. FEIT betekent rust en balans in jezelf. Dat is nodig om een eerlijk gesprek met elkaar aan te gaan en je doelen te bereiken.

Wat bereikt het team?
Emotionele en inhoudelijke ruis verdwijnen. Als communicatie en uitkomst voor 1 uitleg vatbaar zijn dan voel je dat als team! Er ontstaat natuurlijke doelgerichte zelfsturing en dat heeft een positief effect op de werkmotivatie, de teamsamenwerking en de resultaten. Openheid, vertrouwen en benoemen waar het om gaat wordt de gewoonte.

Onze klanten: ‘FEIT is een hele effectieve manier om de prestaties van het team weer vlot te trekken en naar een hoger niveau te brengen. Individuele coaching in combinatie met teamsessies over een korte periode werpen direct vruchten af. De onderlinge relatie verbetert, het team-overleg gaat sneller, er wordt to-the point overlegd en besluiten genomen en de creativiteit in oplossingen neemt toe. FEIT is een mooie ervaring’. meer reacties.

Je onbewuste inzetten in de praktijk
Met FEIT leer je heel precies hoe je jouw onbewuste actief voor je laat werken. Je onbewuste werkt zelfstandig en is altijd slimmer dan je verstand, dat wil zeggen…als het ‘ aan’ staat. Het geeft koers aan je leven en inzichten die je nodig hebt. Je onbewuste gaat onherroepelijk ‘uit’ als je analyseert of er over praat. Het is alsof je een super computer (je onbewuste brein) wilt beheersen met een ipad met beperkte capaciteit (je verstand). FEIT pas je toe terwijl je bezig bent, altijd en overal. Je hoeft er geen tijd voor te reserveren in je agenda.

FEIT team traject
Elke medewerker maakt kennis met FEIT in 3 individuele sessies (1,5 uur per sessie). Vervolgens wordt in teamverband geoefend. Bij de training FEIT in Communicatie (1 dag: 6,5 uur) ligt het accent op de samenwerking en communicatie. Er is tijd en aandacht om vanuit FEIT dieper in te gaan op thema’s die voor jullie belangrijk zijn, bijvoorbeeld de onderlinge verhoudingen, of het aangaan van een oprechte verbinding met de klant. De training FEIT in Teams (1 dag: 6,5 uur) is een teambespreking met actuele praktijkonderwerpen waar jullie ervaren hoe FEIT een doelgerichte bespreking oplevert.

De focus is resultaatgericht. De trainingen sluiten goed op elkaar aan. Het verdient aanbeveling om beide trainingen te volgen.

Onze ervaring
Met 15 jaar ervaring op het gebied van resultaatgerichtheid en de wereld van het onbewuste is Crisar de specialist die mensen in korte tijd vanuit een werkelijk gevoelde innerlijke kracht meer uit zichzelf laat halen. Individueel, in teams en in contact met de omgeving.

Kosten Teamtraject
€ 675 ex BTW per persoon voor 3 individuele FEIT sessies
€ 450 ex BTW per persoon per training (FEIT in Communicatie, FEIT bij Teams)

Reacties van onze deelnemers